top of page

Ik ben stefanie, klinisch psycholoog en heb in dit vakgebied een brede waaier aan interesses. Zowel kinderen als volwassenen kunnen aan mijn deur aankloppen, om samen tijdens therapiesessies op verkenning te gaan naar unieke wegen die leiden naar verschillende doelen

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Ik heb altijd al een grote interesse gehad in gedrag en emotie van de mens. Graag help ik mensen die hun weg hierin proberen te vinden. We gaan samen deze unieke zoektocht aan, met als doel het gevoel te creëren terug baas te zijn van jouw eigen lichaam en geest.

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Mensen helpen met hun eigen zoektocht, is zeker niet altijd even gemakkelijk. Iedere persoon is uniek en heeft andere noden, visies en doelen, die elk op hun beurt een unieke aanpak en tempo vragen. De authenticiteit van iedere zoektocht staat centraal. Het vinden van deze authenticiteit binnen therapie, vind ik telkens opnieuw een leuke uitdaging om samen aan te gaan. 

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Wat mij anders maakt van anderen, is dat ik een vat vol enthousiasme ben, een groot empathisch vermogen en een gezonde portie nieuwsgierigheid heb! De combinatie van deze drie eigenschappen, zijn een goed receptje voor tijdens de therapieën. 

 

Opleidingen

  • Master in de Klinische Psychologie

1000044973.jpg

Hi ik  ben Stefanie!

bottom of page