top of page

Zomerspelletjes

Zomerspelletjes bestaat uit vier educatieve games die je samen met je kind kan spelen. Het pakket bestaat uit spelletjes als visjesrace, zandkasteelspel, vliegenspel en het lieveheersbeestjesspel. De spelletjes zijn zo leuk dat je kind niet zal willen stoppen met spelen! Ieder spel focust op een specifieke schoolse vaardigheid. Zowel rekenen, lezen als spelling komt aan bod.  

 

Zomerspelletjes is ontwikkeld door logopedisten. Bij ieder spel zitten uitgebreide spelinstructies en je vindt in de bundel ook uitleg over hoe je jouw kind best corrigeert. De spelletjes zijn duurzaam en herbruikbaar. Zo kan jouw kind met zijn ouder, oudere broer, oma,… al spelend bijleren

 

Er zijn drie verschillende niveaus te verkrijgen. Het voordeel van de verschillende niveaus is dat de spelletjes zijn aangepast aan het leerniveau van jouw kind. Op deze manier wordt de leerstof van het afgelopen jaar herhaald en geautomatiseerd. Zo vergeet jouw kind niet wat hij het afgelopen jaar geleerd heeft en is hij bovendien helemaal klaar voor de start van het nieuwe schooljaar! 

Je kan de spelletjes aankopen als digitale download en deze thuis uitprinten en lamineren.

 

Of je kan kiezen voor een startklaar pakket Het startklaar pakket bestaat uit:

- Afgedrukte, gelamineerde en uitgeknipte spelletjes

- 2 vliegenmeppers

- 2 pionnen en dobbelsteen

 

Het startklaar pakket is af te halen in onze praktijk op Antwerpen Zuid.

Neem na bestelling hiervoor contact op met info@taboegroepspraktijk.be

Tot 10 juni lopen er kortingen op de spelletjes, neem dus snel een kijkje!

Bekijk hieronder welk niveau past bij jouw kind:

20230519_143922860_iOS.jpg
20230519_142835250_iOS.jpg
20230519_142241060_iOS.jpg
bottom of page