top of page

Hoi, ik ben Camie, een klinische psychologe. Al van jongs af aan heb ik een grote interesse in psychologie. Ik ben een rustig en empatisch persoon. Mijn rol als psycholoog gaat verder dan alleen luisteren naar verhalen. Ik ben een vertrouwenspersoon die een veilige en ondersteunende omgeving biedt waarin individuen hun gedachten en gevoelens kunnen delen zonder angst voor veroordeling. Ik ben er om te luisteren, te analyseren en te begeleiden, en om samen met mijn cliënten op zoek te gaan naar oplossingen voor hun uitdagingen.

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Ik koos voor psychologie omdat ik altijd al geboeid was door de complexiteit van de menselijke geest en het gedrag. Het verkennen van diepgaande connecties tussen gedachten, emoties en gedragingen liggen hier aan de basis. Het geeft mij de kans om mijn cliënten te helpen en zichzelf te ontwikkelen.

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Elke persoon is uniek. Iedereen heeft een eigen verhaal. Het is telkens opnieuw zoeken hoe ik mijn client de beste en gepaste hulp kan bieden  

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

  • Ik vind het belangrijk dat iemand zich veilig voelt in de therapeutische ruimte. Met mijn inlevingsvermogen probeer ik in iemand anders zijn schoenen te gaan staan maar op zo’n manier dat de balans tussen afstand en nabijheid bewaard blijft. Een persoon is ingebed in een systeem. Zo zal een ziekte niet alleen invloed hebben op de zieke maar ook op diens omgeving. Op dat vlak kan ik dan ondersteuning en begeleiding bieden aan die persoon en diens omgeving. Heel specifiek heb ik een grote affiniteit met oncologie maar natuurlijk is iedereen van harte welkom in mijn veilige therapeutische omgeving.

Psycholoog

Hi ik  ben Camie!

Opleidingen:
 

  • Master in dee Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent.

  • Vanaf oktober 2023 volg ik de permanente vorming psycho-oncologie aan het Cédric Hèle instituut in Leuven.

bottom of page