top of page

Als kinesitherapeut voor kinderen heb ik mij gespecialiseerd in het verbeteren van de motorische en psychomotorische ontwikkeling. Mijn passie voor het begeleiden van kinderen komt vanuit mijn ervaring als leiding in de JNM (jeugdbeweging voor natuur en milieu). Ik krijg enorme voldoening van kinderen te zien groeien en hen te helpen met het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen in hun eigen kunnen.

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Ik heb gekozen om met kinderen te werken omdat ik vanuit verschillende stages merkte dat dit mij het meeste boeide. Ik werk graag met kinderen van alle leeftijden, maar vooral het geven van psychomotorische therapie vind ik heel fijn. Op een creatieve manier de uitdagingen van elk kind aangaan en ervoor zorgen dat het kind graag naar de therapie komt is voor mij waar een goede therapie om draait.

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Ik hecht veel belang aan het opbouwen van een goede relatie met het kind en de familie. Een holistische aanpak waarbij de aandacht gaat naar alle aspecten van het leven van een kind vind ik heel belangrijk. Het betrekken van ouders en familie en een goede communicatie met school en andere therapeuten is daarin cruciaal.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Mijn passie voor het zoeken naar de unieke gaven en creativiteit van elk kind in combinatie met mijn gedrevenheid om hen zo goed mogelijk te helpen zorgen ervoor dat ik altijd probeer het beste uit het kind en mezelf te halen.

Kinderkine - Jasmien.jpg

Opleidingen

  • Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, afstudeerrichting Pediatrie aan de Universiteit Gent

Hi ik  ben Jasmien !

bottom of page