top of page

Ik ben logopedist, stottertherapeut en coördinator van Taboe. Stotteren is mijn grote passie. Ik behandel zowel kinderen als volwassenen. Samen met jou ga ik op zoek naar een manier om jouw doel te bereiken. 

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Ik koos voor de specialisatie stotteren omdat ik echt een verschil wil maken. Personen die stotteren helpen in hun leven, hen ondersteunen in het worden van de beste versie van zichzelf, is waar het voor mij om draait. 

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Het leven is te kort om het door te brengen als een strijd met jezelf. De weg naar acceptatie is geen recht pad, het is er eentje met ongezien veel obstakels en bochten. Net dit vind ik zo uitdagend aan mijn job. 

Groepstherapieën, workshops, lezingen,... zijn het soort activiteiten waar ik energie van krijg. Stottertherapie gaat veel verder dan therapie in de praktijk. De gehele omgeving (ouders, broers, zussen, school, grootouders, verzorgers,..) wordt betrokken in het therapieproces. Want samen staan we zoveel sterker.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Wat mij onderscheidt van anderen is mijn grote dosis energie en enthousiasme. Ik vertrek iedere dag met een grote glimlach naar mijn werk! 

Logopedist

Opleidingen

  • Bachelor logopedie en audiologie 

  • European Clinical Specialization in Fluency Disorders 

  • Palin Parent-Child interaction

  • Restart-DCM 

“Ik neem mijn trouwe viervoeter Fons overal mee naartoe.”

Hi ik  ben Fien !

bottom of page