top of page

Ik hou er van om kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden en ondersteunen in hun persoonlijke en totale groei. Dit was ook één van de redenen om na mijn studie logopedie bijkomend de opleiding tot master in de orthopedagogie te gaan volgen. Tijdens de uitwerking van aangepaste therapieën houdt ik rekening met zowel de persoonlijkheid van de cliënten als ook met de mogelijke andere factoren en invloeden. Op een speels en positieve manier probeer ik hen uit te dagen en te motiveren de ontwikkelingskansen ten volle te benutten.

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Voor alle cliënten een therapie op maat kunnen ontwikkelen zodat hun zelfbeeld en ontwikkeling positief kan verder evolueren. Daarbij is het belangrijk om een goede samenwerking met het kind/de jongere en hun ouders en de volwassene na te streven.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Door mijn empathisch vermogen, gedrevenheid en de combinatie van mijn studie logopedie en orthopedagogie kan ik vanuit verschillende invalshoeken oplossingen zoeken en een aangepaste begeleiding uitwerken. Zo kan er tegelijkertijd gewerkt worden op verschillende domeinen.

Opleidingen

  • Master in de Orthopedagogie (KU Leuven)

  • Professionele bachelor logopedie en audiologie (Thomas More, Antwerpen)

Anne Meurs logo

Hi ik  ben Anne!

"Sporten is voor mij een ideale manier om zowel te ontladen als te opladen."
bottom of page