top of page

Ik ben Cato, een gedreven kinesitherapeut met een passie voor het ondersteunen van mijn patiënten bij het herstel en de verbetering van hun fysieke gezondheid. In 2023 behaalde ik mijn diploma als kinesitherapeut met een specialisatie in neurologische revalidatie. Ik heb altijd een diepe interesse gehad in het menselijk lichaam en ik zet mijn kennis graag in om mijn patiënten te begeleiden in hun revalidatietrajecten.

 

Mijn honger naar kennis is constant aanwezig, en daarom heb ik besloten om mijn expertise verder uit te breiden. Als aanvulling op mijn werk als zelfstandige kinesitherapeut bij de groepspraktijk Taboe, ben ik begonnen aan een vijfjarige opleiding in osteopathie.

 

Je kan bij mij terecht voor neurologische revalidatie, musculoskeletale revalidatie, cardiorespiratoire revalidatie, oefentherapie en algemene kinesitherapie.

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Wat me in het algemeen aantrekt in de kinesitherapie is het nauwe contact met de patiënten. Je ziet iemand in real-time verbeteren in zijn of haar doelen en dit geeft me enorm veel voldoening. Mijn specialisatie neurologie gaat daarop verder omdat dit meestal aandoeningen zijn die niet zomaar weg te revalideren zijn. Het vraagt om een sterke relatie tussen de patiënt en mezelf om samen op zoek te gaan naar de beste manier om het functioneren en de levenskwaliteit van mijn patiënten te verbeteren. Mijn osteopathie-opleiding sluit hier perfect op aan omdat het me in staat stelt om mijn patiënten op een nog meer holistische en diepgaande manier te benaderen.

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Een van de meest uitdagende, maar tegelijkertijd meest lonende aspecten van mijn werk als kinesist is het vinden van op maat gemaakte behandelplannen voor elk individu. Iedere patiënt is uniek, met verschillende behoeften en doelen, en ik vind het een uitdaging om creatieve oplossingen te vinden die aan die specifieke behoeften voldoen.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Mijn aanpak is vooral empathisch. Ik begrijp dat elke patiënt uniek is en dat iedere behoefte speciale zorg vereist. Daarom zet ik me in om een empathische connectie te creëren met mijn patiënten waardoor ik niet enkel naar het fysieke herstel kijk maar ook naar het emotioneel welzijn.

 

Bovendien is mijn voortdurende verlangen om te groeien een van mijn belangrijkste drijfveren. Ik blijf me bijscholen en onderzoek voortdurend de nieuwste ontwikkelingen in de kinesitherapie om ervoor te zorgen dat mijn patiënten altijd kunnen profiteren van de meest effectieve en evidence-based benaderingen.

Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen in je reis naar een gezonder, actiever en pijnvrij leven. Aarzel niet om contact met me op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen werken we aan jouw welzijn en herstel!

image001.jpg

Opleidingen

  • Ik heb mijn 5-jarige opleiding kinesitherapie voltooid aan de Uhasselt. Het laatste jaar van deze opleiding heb ik me gespecialiseerd in neurologische aandoeningen. Als kinesitherapeut heb ik ook een buitenlandse stage gedaan in Montréal om mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Momenteel zit ik middenin een 5-jarige opleiding in osteopathie aan de IAO (International Academy of Osteopathy). Met deze diverse achtergrond heb ik de kennis en vaardigheden opgebouwd om een breed scala aan aandoeningen te behandelen om mijn patiënten te begeleiden in hun herstel.

Hi ik  ben Cato!

loader,gif
bottom of page