top of page

Hi ik  ben June!

Ik ben psycholoog en daarnaast zie ik mezelf als een levensgenieter met een hart voor de natuur.

Samen met mijn cliënten ga ik op zoek naar manieren om obstakels op hun pad te overwinnen. Ervan overtuigd dat iedereen het vermogen heeft om te groeien en zichzelf te ontwikkelen, bied ik graag mijn hulp en ondersteuning aan bij dit proces.

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Mijn keuze voor psychologie is ontstaan vanuit de interesse in de complexiteit en de diepte van het menselijk bestaan. Mijn werk biedt mij de prachtige mogelijkheid om mensen een ander perspectief te bieden en hen te helpen zich te ontwikkelen. Dit kan over groeien gaan maar evenzeer over zelfacceptatie en zelfliefde.

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Het is telkens een uitdaging om opnieuw te zoeken naar wat het beste werkt voor elk individu. Geen twee mensen zijn hetzelfde en daarom vind ik het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren. Ik ben zachtaardig en begripvol in mijn benadering, en ik probeer een veilige en vertrouwelijke omgeving te creëren waarin mijn cliënten zich gehoord en begrepen voelen. Daarnaast vind ik de (sociale) context waarin iemand zich bevindt en de rugzak die hij of zij meedraagt, belangrijke aspecten om mee te nemen in een begeleiding.

Psycholoog

Opleidingen

  • Masterdiploma klinische psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel

  • Vanaf september Integratieve Creatieve Opleiding

bottom of page