top of page

Hi, ik ben Katrien!

Ik hou van de natuur, creativiteit en verschillende culturen. Als psychiater-systeempsychotherapeut geef ik aan volwassenen vanaf 18j oud individuele of relatietherapie. Bij mij kan je terecht met angst- of depressieve klachten, verlieservaringen, persoonlijkheidsproblemen, slaapproblemen, verslaving, trauma, manisch-depressiviteit en psychose. 

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Eerst heb ik geneeskunde met specialisatie in psychiatrie gestudeerd om mijn verstand te gebruiken om mensen te helpen. Verder ben ik als systeempsychotherapeut opgeleid in de meer samenwerkende en appreciërende benaderingen van het systeemdenken. Iedereen maakt deel uit van verschillende sociale systemen vb thuis, op het werk, in het gezin van herkomst.

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB? 

Het is voor mij een uitdaging om zowel de sterktes als de zwaktes van mensen in kaart te brengen en samen op weg te gaan. Ieder mens is de expert van zijn/haar probleem en draagt de oplossing in zich, waarbij ik als een soort katalysator te werk ga.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN? 

Geboren in 1974 heb ik al heel wat jaren ervaring als psychiater. Indien nodig kan ik medicatie voorschrijven. Elk gesprek wordt grotendeels door de mutualiteit terugbetaald. 

PRAKTISCH:

Een individueel gesprek duurt 45 minuten en kost 86,81 euro (terugbetaling mutualiteit is 65,11 euro en is bij verhoogde tegemoetkoming 78,13 euro) .

Een koppelgesprek duurt 60 minuten en kost 58,59 euro per persoon (terugbetaling mutualiteit is 43,95 euro pp en is bij verhoogde tegemoetkoming 52,74 euro pp ).

IMG_4444.JPG

Hi ik  ben Katrien !

Opleidingen

  • Geneeskunde: LUC (1°kandidatuur grote onderscheiding; 2° en 3° kandidatuur onderscheiding) & KULeuven.

  • Opleiding psychiatrie

bottom of page