top of page

Als echte supporter ben ik het gelukkigst wanneer ik anderen kan helpen hun doelen te bereiken. Het geeft me voldoening om te zien hoe elk kind op eigen tempo groeit en zelfvertrouwen ontwikkelt. Met een positieve mindset, geloof in je eigen kunnen en een duwtje in de rug kom je al heel ver!

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Me verplaatsen in de belevingswereld van het kind is steeds mijn uitgangspunt. Ik wil graag voor elk kind een speelse leersituatie creëren in een warme, veilige en ondersteunende omgeving. 

Ieder kind is verschillend en dat maakt mijn werk als logopediste net zo verrijkend. Vanuit een talent gedreven visie geloof ik dat elk kind beschikt over unieke kwaliteiten en eigenschappen. Ik ervaar het als een boeiende uitdaging om deze samen met het kind te ontdekken zodat hij/zij deze talenten maximaal kan inzetten.
Als logopediste focus ik op ieders noden, behoeften en persoonlijke interesses zodat ik naar manieren kan zoeken om de optimale ondersteuning te bieden.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Door mijn vooropleiding maatschappelijk werk schenk ik ook extra aandacht aan zelfredzaamheid en de persoonlijke context van elk kind. Ik wil daarbij het geloof in eigen vaardigheden en mogelijkheden versterken.

Als kind volgde ik logopedie voor rekenen en daardoor kan ik me goed inleven in de uitdagingen waarmee sommige kinderen te maken hebben. Ik heb zelf mogen ervaren welke impact een goede en motiverende begeleiding op mijn zelfvertrouwen had. Deze ervaring heeft me heel veerkrachtig gemaakt en heeft ervoor gezorgd dat ik op professioneel vlak mijn droom heb kunnen waarmaken. Nu kan ik teruggeven wat ik zelf heb mogen ontvangen.

‘Wie fouten durft te maken, groeit!’

 

Opleidingen

  • 2019-2022: Bachelor logopedie en audiologie

  • 2016-2019: Bachelor sociaal werk, afstudeerrichting maatschappelijk werk

d74bd19d-e381-4840-87eb-3b02f4beaaa7.JPG
“Mijn roze thermoskan maakt het leven iets meer rooskleurig."

Hi ik  ben May !

bottom of page