top of page

Ik ben een spontane, gedreven en goedlachse logopediste. Ik ben iemand die graag actief bezig is, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ik sta positief in het leven en deze positieve energie straal ik graag uit tijdens mijn behandelingen.

Het liefste ben ik dan ook bezig met het begeleiden van volwassenen in hun revalidatieproces.

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Mijn hart ligt reeds vanaf het begin van de opleiding bij volwassenen met neurologische problematieken. Tijdens mijn stage in het ziekenhuis kreeg ik de smaak helemaal te pakken. Ik heb ondervonden dat ik voor deze doelgroep betekenisvol kan en wil zijn. Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar neurologische taal- en spraakstoornissen, slikstoornissen en stemstoornissen.

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Deze job biedt heel wat variatie. Zo vind ik het boeiend dat geen enkele behandeling hetzelfde is. Iedere volwassene is uniek en heeft zijn of haar eigen persoonlijkheid en problematiek. Om deze reden kan ik mezelf als therapeut telkens blijven uitdagen om te streven naar een aanpak die gericht is op de cliënt in kwestie.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Ik vind het zelf een belangrijke factor dat ik me ergens comfortabel voel. Daarom probeer ik dit omgekeerd ook te realiseren. De noden en de wensen van de cliënt komen bij mij telkens op de eerste plaats. Vol enthousiasme zoek ik naar geschikte en kwaliteitsvolle behandelmethoden.

 

Opleidingen

  • Bachelor in de Logopedie en Audiologie – afstudeerrichting Logopedie (Thomas More Antwerpen)

Scherm­afbeelding 2023-05-05 om 15.41.53.png

Hi ik  ben Britt!

"Wie mij een beetje kent, weet dat ik een echte kattenliefhebber ben!"
bottom of page