top of page

Ik ben logopedist met een groot hart voor alles wat te maken heeft met de gezondheidszorg. Ik ben een energiek en enthousiast persoon die streeft naar niets minder dan kwaliteitsvolle therapieën met een frisse touch. Ik ben zeer positief ingesteld en een quote die ik vaak gebruik is ‘zonder downs geen ups’!

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Tijdens mijn opleiding merkte ik al vrij snel dat ik een grote voorkeur had voor de logopedische problematieken bij volwassenen. Toen ik tijdens mijn masterstages van het werkveld mocht proeven, ontdekte ik dat dit volledig mijn ding is. Ik haal enorm veel energie uit het vooruithelpen van revaliderende volwassenen en de multidisciplinaire samenwerking.

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

De volwassenen waarmee ik werk weten meestal goed welke weg ze al afgelegd hebben en waar ze naartoe willen. Ik vind het boeiend en uitdagend om in dit proces een vaste waarde te zijn die hun doelen mee helpt bereiken.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Ik hecht veel belang aan het gevoel van mijn cliënten tijdens de therapiesessies. Ik wil dat ze zich begrepen voelen en dat ze op hun gemak zijn. Ik vind het ook belangrijk om bijkomende gevoelens (bv. angst, frustratie, moedeloosheid...) bespreekbaar te maken en hierop in te pikken. Ik laat niemand vertrekken zonder een lach op zijn gezicht! 

 

Opleidingen

  • Master in de logopedische en audiologische Wetenschappen, optie logopedie (Katholieke Universiteit Leuven)

  • 2022-2023: Master in het management en het beleid van de gezondheidszorg (Katholieke Universiteit Leuven)

IMG_3909.JPG

Hi ik  ben Hanne!

"Wie Hanne zegt, zegt gezelschapsspelletjes! Ik zeg nooit nee tegen een gezellig avondje met leuke spelletjes!
bottom of page