top of page

In 2023 ben ik afgestudeerd als logopedist aan Thomas More. Ik behandel zowel kleuters als lagereschoolkinderen met spraak-taal en leerstoornissen. ​

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Als logopedist ben ik toegewijd aan het creëren van een ondersteunende en speelse leeromgeving waarin we werken aan het verbeteren van de communicatieve vaardigheden. Door leren leuk te maken, moedig ik kinderen aan om actief deel te nemen aan hun eigen spraak- en taalontwikkeling. Mijn benadering is gekenmerkt door geduld, empathie en creativiteit.

 

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Elk kind is uniek en ontwikkelt op zijn of haar eigen tempo. Daarom wordt steeds cliëntgericht te werk gegaan. Elke behandelingssessie is zorgvuldig afgestemd op de individuele behoeften van het kind. Ik ben er om hen te ondersteunen bij het overwinnen van obstakels en hen te begeleiden op hun reis naar communicatief succes. Mijn voldoening als logopedist komt voort uit het zien van een glimlach op het gezicht van een kind, wanneer ze vooruitgang boeken.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Wat me onderscheidt als logopedist voor kinderen is mijn vermogen om een band op te bouwen met mijn jonge patiënten. Ik ben geduldig en begripvol. Daarnaast moedig ik hen aan om zich vrij te uiten en vragen te stellen.

 

Ouderbetrokkenheid staat centraal in mijn aanpak. Ik geloof dat ouders een essentiële rol spelen in de spraak- en taalontwikkeling van hun kinderen. Ik werk nauw samen met ouders om hen te voorzien van de kennis en tools om de ontwikkeling van hun kinderen thuis te ondersteunen.

 

lo•go•pe•dis•te

[loxope’distlə] de; v; meervoud: logopedistes, logopedisten

[1] Iemand die niet van iedereen dezelfde ster kan maken, maar ze wel allemaal kan laten schitteren.

 

 

20230908_115856000_iOS 1.jpg

Hi ik  ben Yelda!

bottom of page