top of page

wo 02 nov

|

Antwerpen

Spelend en lerend doorheen de start van het eerste leerjaar

Spelend en lerend doorheen de start van het eerste leerjaar. Zit jouw kind in het eerste leerjaar? Schrijf hem/haar dan snel in voor ons kamp van 2 - 4 november. Hierbij oefenen de kinderen op vaardigheden zoals rekenen, taal, letterkennis, ruimtelijke oriëntatie, fijne motoriek, grove motoriek...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Spelend en lerend doorheen de start van het eerste leerjaar
Spelend en lerend doorheen de start van het eerste leerjaar

Tijd en locatie

02 nov 2022, 08:30 CET – 04 nov 2022, 14:30 CET

Antwerpen, Geuzenstraat 20 A, 2000 Antwerpen, België

Gasten

Over het evenement

Bij Taboe organiseren kinesiste Marilyn en logopediste Charlotte een 3 daagse workshop om kinderen extra te begeleiden in hun start in het eerste leerjaar. We gaan al spelend en met het hele lichaam aan de slag om te werken aan vaardigheden zoals rekenen, taal, letterkennis, lichaamsbesef, ruimtelijke oriëntatie, fijne motoriek, grove motoriek, schrijfmotorische vaardigheden, lateralisatie, relaxatie...    Logopediste Charlotte, die braingym integreert in haar therapieën en kinderkinesiste Marilyn, met specialisatie psychomotoriek, zullen deze workshops begeleiden. Door deze ideale combinatie komen alle belangrijke aspecten in de ontwikkeling van uw kind in dit kampje aan bod. Om zo veel mogelijk in te spelen op de noden van elk kind, houden we het groepje klein.

Voor wie? 

Alle kinderen die in het eerste leerjaar zitten zijn welkom. We gaan al spelend en bewegend aan de slag, dus zowel leuk voor kinderen die moeilijkheden ervaren, als voor kinderen die een vlotte start hebben gemaakt.    Ervaart uw kind specifieke moeilijkheden in het eerste leerjaar? Laat het ons weten voor 22/10, dan integreren we dit zeker mee in ons kampje.

Tickets

  • Herfstkamp

    Dit is een ticket voor het kampje "Spelend en lerend doorheen de start van het eerste leerjaar"

    € 217,80
    +€ 5,45 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page