top of page

Psycholoog
loader,gif

Hi ik  ben Lore!

Ik ben klinisch psycholoog en studeer nog verder een educatieve master. Ik hou van mensen begeleiden en helpen. Ik heb veel ervaring met werken met kinderen en ook met mensen met een beperking. Ik hou van reizen, een hapje eten en mooi weer! Ik probeer dagelijks te genieten van kleine dingen bijvoorbeeld: een lekkere tas koffie, een aangename geurkaars of een fijne avond met vrienden en familie.

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Mensen helpen is al sinds ik klein ben mijn grote droom. De specialisatie klinische psychologie was dan ook een makkelijke keuze. Ik heb stage gedaan in het Universitair Ziekenhuis te Antwerpen op het multidisciplinair pijncentrum. Ik ben erg geïnteresseerd in medische psychologie maar ook de andere domeinen in de psychologie hebben mijn interesse. Ik vind het belangrijk om te blijven leren en school me dan ook graag bij. Vanaf september 2023 zal ik een educatieve master: gedragswetenschappen volgen aan de Universiteit Gent.

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

 Ik vind het belangrijk mensen zo goed mogelijk te begeleiden. Hiervoor ga ik graag op zoek naar wat er moeilijk loopt maar ook wat er goed loopt. Als iemand problemen heeft, is het soms moeilijk om de positieve zaken te zien. Deze uitdaging ga ik graag aan. Als klinisch psycholoog vind ik het belangrijk om samen te werken met andere hulpverleners. Ik geloof dat er zo de beste vorm van zorg kan geboden worden.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Ik geloof dat iedereen uniek is. Ik wil graag samen ontdekken wat die unieke eigenschappen zijn en hoe deze een meerwaarde kunnen bieden. Daarnaast geloof ik erin dat als problemen in behapbare stukken gekapt kunnen worden, ze niet meer onoverkomelijk zijn. Ik vind het belangrijk om mensen hierin te begeleiden en samen een manier te zoeken om dit aan te gaan.

Opleidingen

  • Master in de klinische psychologie 

  • Vanaf september: educatieve master in gedragswetenschappen

bottom of page