Liefde gaat door de maag, bij mij toch! Uit eten gaan en koken voor mijn geliefden is het liefste wat ik doe. Door de passie voor het eten besloot ik dan diëtiste te worden. Van kinds af aan kwam ik ook in contact met de keerzijde van voeding. Mensen in mijn nabije omgeving die strenge dieetregels opleggen voor zichzelf en crashdiëten volgen. Ik zag wat voor een effect dit had op hun zelfbeeld en (mentale) gezondheid. Daarom ben ik vastberaden mensen te helpen bij de zoektocht naar een gezonde relatie met voeding.

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Voor veel mensen is de liefde voor voeding niet vanzelfsprekend, het kan een moeilijke opgave zijn. Daarom ga ik als foodlover en gepassioneerde anti-dieet diëtiste samen met jou op zoek naar de liefde voor voeding. Mijn missie is een einde te brengen aan die jarenlange dieetstrijd die jij voert. Samen vinden we een weg naar een gezond en gelukkig leven zonder dieetregels en voedingsschema’s.

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Veel mensen zijn diëten beu maar zijn bang om te eten en in zichzelf te vertrouwen. Iedereen is anders en dat maakt de job zo interessant. Ik ga graag de uitdaging aan om samen een levensstijl te vinden die echt bij jou past!

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Dieetschema’s of eetregels krijg je niet bij mij, alles kan en alles mag. Ik vind het belangrijk dat jij jou begrepen voelt. Daarom gaan we een open gesprek aan waar vertrouwen en eerlijkheid centraal staat. Door de individuele aanpak vinden we een levensstijl die echt bij jou past. Bij mij kun je terecht voor een luisterend oor en een helpende hand.

 

IMG_3979.JPG

Opleidingen

  • Bachelor voedings- en dieetkunde, Hogeschool Gent 

  • Bachelor-na-bachelor autismespectrumstoornissen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

  • Voeding van het jonge kind en de adolescent, Odisee Hogeschool Gent

Hi ik  ben Lore !

"‘Net zoals deze batterijen zit ik boordevol energie!’"