top of page

Het denken en doen van anderen heeft me altijd al geboeid. De neiging om anderen te willen helpen heeft ervoor gezorgd dat ik voor de studie psychologie koos. Zo studeerde ik af in de klinische en gezondheidspsychologie aan de KU Leuven. In de praktijk spits ik me voornamelijk toe op werkgerelateerde problemen, stress, faalangst, ...

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Werk kan een belangrijk deel van ons leven uitmaken aangezien we er vaak ook veel tijd aan spenderen. In vele gevallen komt er ook een portie stress aan te pas. Ik hou ervan om samen met mensen te zoeken naar manieren om met die stress om te gaan. Hierom deed ik een bijscholing voor de behandeling van burn-out. 

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Mensen zijn erg verschillend van elkaar. Het samen zoeken naar een behandelwijze op maat van elke cliënt is een hele uitdaging, maar maakt het ook heel boeiend!

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om de drempel tot het aangaan van een gesprek zo laag mogelijk te houden. 

Tijdens een gesprek mag je je van mijn kant aan een portie empathie verwachten. Ook spontaniteit en enthousiasme behoren tot mijn stijl. 

Na een kennismakingsgesprek en het in kaart brengen van eventuele probleemgebieden gaan we met enkele handvaten concreet te werk.
Heb je voldoende aan slechts één of enkele gesprek(ken)? Dat is ook prima. 

Het voornaamste is natuurlijk dat jij een klik voelt en jij je goed voelt bij een psycholoog. 

Marie Goris

Opleidingen

  • Master klinische en gezondheidspsychologie, KU Leuven

  • Opleiding voor de behandeling van burn-out, The Human Link

  • Supervisie bij gedragstherapeuten

Hi ik  ben Marie !

"Ik hou ervan om op te laden in de natuur."
bottom of page