top of page

Ik ben orthomoleculair therapeut volgens de kPNI ( klinisch Psycho-Neuro- Immunologie) en ben gefascineerd door alles wat met gezondheid te maken heeft.  Ik behandel zowel kinderen als volwassenen.  Ik ga voor JOU op zoek naar de oorza(a)k(en) van je symptomen en/of klachten om hiermee aan de slag te gaan. Ik leg je heel graag uit hoe de verschillende systemen in je lichaam werken en hoe ze met elkaar geconnecteerd zijn.

Natuurlijk begeleid ik je ook heel graag, mocht je preventief met je gezondheid aan de slag willen gaan. Ik ben gepassioneerd door spijsverteringsstelsel en de hersen-darm as.

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

In mijn jongere jaren kreeg ik zelf de diagnose Colitis Ulcerosa, wat een grote impact had op mijn gezondheid.  Ik weet hoe het is om niet gezond te voelen.

 

Mentale en fysieke gezondheid gaan hand in hand.  Ik vind het super belangrijk om symptomen/ klachten of ziekte niet zo maar te aanvaarden. Van zodra je de oorzaken kent van je symptomen/ klachten of ziekte, kan je hiermee aan de slag gaan.

Lifestyle is the key to health is mijn slogan.

 

Lifestyle verandering zorgt ervoor dat je gezondheid in eigen handen neemt en zo een gezondere en energiekere versie van jezelf in de wereld kan zetten.

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Gezondheid is een basis voorwaarde die vervuld dient te zijn, wil je andere doelen nastreven in je leven. Vandaar krijg ik ook elke keer weer super veel energie om je op dit vlak te begeleiden. Om voor jou de puzzel te leggen, die jou het inzicht geeft, waarom je lichaam deze strategie heeft gekozen en welk pad we kunnen afleggen naar die gezondere, energiekere versie van jezelf.

 

Ik vind het ook super om je te begeleiden met een behandelplan op JOUW MAAT, waar de verschillende pijlers van beweging, voeding, lifestyle, bioritme, stress en eventueel suppletie aan bod kunnen komen om de gezondere versie van jezelf te worden.

 

Ik vind mijn job super omdat ik energie krijg om mensen te zien evolueren hoe ze stap voor stap met hun lifestyle aanpassingen resultaten boeken. Ik begeleid graag mensen als therapeut maar ben tevens ook hun coach mocht het even minder gaan.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Mijn enthousiasme en mijn empathie. Ik vind het super om mijn gezondheidsvirus te verspreiden en jou te begeleiden om gezondere en energiekere versie van jezelf te worden.

IMG_4099.JPG

Hi ik  ben Nele!

bottom of page