top of page

Ik ben diëtiste en ik focus mij hoofdzakelijk op het begeleiden van personen met een eetstoornis. Ik werk zowel met kinderen, jongeren als volwassenen. Ik vind wederzijds vertrouwen en autonomie erg belangrijk. Tijdens onze consultaties werken we samen stapsgewijs naar ons doel toe, op een tempo waarin jij je comfortabel voelt!

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Een eetstoornis heeft een enorme impact op je dagelijks leven. Het is een intens en uitdagend traject om je leven weer in eigen handen te nemen, maar ook zo bevrijdend! Ik vind het heel mooi om aan de zijlijn dit traject mee te mogen doorlopen, een steun te kunnen zijn. Mensen  zien open bloeien tot een gezondere, zelfzekerdere versie van zichzelf is waarvoor ik mijn job doe!

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

In mijn job probeer ik iedereen te helpen een weg te vinden naar zijn of haar doel. Dit traject is altijd anders. Iedereen heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen rugzak die ze moeten meedragen. Dat ik mag helpen om deze bagage elke keer weer wat lichter te maken is exact wat deze job net zo uitdagend en waardevol maakt! Een eetstoornis beheerst niet alleen jouw leven, maar heeft ook een impact op die van iedereen die je graag ziet. Dit kan leiden tot veel discussies en bezorgdheden in je omgeving. Net hier haal ik er zo veel voldoening uit om hen een hart onder de riem te kunnen steken, en te helpen terug vertrouwen en rust te vinden bij elkaar.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Ik ben een enorm empathisch persoon, met een grote dosis  begrip en zachtheid. Dit probeer ik steeds door te geven aan iedereen die ik zie! Stiekem hoop ik dan dat ze die zachtheid dan ook steeds meer aan zichzelf kunnen bieden. 

IMG_4063.JPG

Opleidingen

  • Ik ben afgestudeerd in de opleiding voedings-en dieetkunde in 2021. Daarna heb ik nog verschillende opleidingen gedaan om me te specialiseren in eetstoornissen en voedingsadvies bij kinderen. Ik ben enorm leergierig, waardoor het leren nooit stopt! Zo doe ik elke maand gemiddeld 2 nieuwe bijscholingen over onder andere eetstoornissen, voeding bij kinderen en eetproblemen bij autismespectrumstoornissen. Zo probeer ik steeds meer tools te kunnen aanbieden om jouw persoonlijke traject zo goed mogelijk te ondersteunen!

Hi ik  ben Ninke!

"‘Ik kan niet zonder mijn schetsboek!Ik hou enorm veel van kunst en ik laat me er graag door inspireren."
bottom of page