top of page

Al van kinds af aan ben ik me bewust van de nood aan verbinding, acceptatie en liefde. Als yogaleerkracht en -beoefenaar probeer ik jou te begeleiden op jouw unieke pad, door middel van yoga, meditatie en ademhaling. Zowel volwassenen als kinderen zijn hélemaal welkom bij mij. 

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Zelf kampte ik tijdens mijn kinder- en tienerjaren met ontzettend veel angsten en depressiviteit. Yoga hielp - en helpt me nog steeds - om uit mijn hoofd te gaan en in het lichaam te zakken. Ik leerde terug lief te zijn voor mezelf, ik leerde te aanvaarden, ik leerde zo ontzettend veel. Yoga helpt ons om even een stap terug te zetten, los te laten en weer te verbinden met onze essentie. Daarom droom ik ervan de kracht van yoga te kunnen delen met anderen.​

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Als echte yogi verander je je volledige levensstijl. Yoga is zo veel meer dan enkel de houdingen, dat vergeten velen. Yoga leert ons hoe we opnieuw kunnen kijken naar de wereld, en dat is vaak moeilijk als we zo vertrouwd zijn aan een bepaald vastgeroest patroon. Die patronen doorbreken zie ik als een echte uitdaging.  

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Ieder persoon kent zichzelf het best, daarom laat ik iedereen vertrouwen op zichzelf en moet je van mij helemaal niets. Met mijn gigantisch groot en met liefde gevuld hart, mijn compassie en mijn intuïtie zorg ik voor een warme, veilige plek waar iedereen zichzelf kan zijn.

Opleidingen

  • Hatha & Vinyasa Yoga Teacher Training Course (200hr)

  • Kinderyoga (50hr)

IMG_3939.JPG

Hi ik  ben Luna!

'"'Ee n spiraalvormige schelp. Ik hou ontzettend hard van de zee, met blote voeten wandelen op het strand, het rustgevend geluid van de golven en van de schoonheid van schelpjes."
bottom of page