Hoi, ik ben Rani! Ik ben afgestudeerd als Klinisch Psycholoog aan de Universiteit van Gent.

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Doorheen mijn leven heeft het mij altijd geïnteresseerd hoe wij als mens denken, voelen en handelen. Iets betekenen voor anderen en luisteren naar hun verhaal is mijn passie. Mijn interesse in de Klinische Psychologie is hierdoor steeds meer gegroeid. In de praktijk kan je bij mij terecht met verscheidene vragen, thema’s of klachten waaronder stress, (faal)angst, burn-out klachten, stemmingsproblemen, laag zelfbeeld, relationele vragen, rouw en verlies, ... 

Cliëntgerichtheid, empathie, vertrouwen en veiligheid staat in mijn begeleiding centraal. Ik ga samen met jou opzoek naar wat jij nodig hebt. Je kan altijd bij mij terecht voor een kennismakingsgesprek. Pas als jij een klik voelt en je behoeften in kaart zijn gebracht gaan we verder met een begeleiding op maat. 

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

In deze job vind ik het belangrijk om kwaliteitsvolle zorg te bieden en is het boeiend om steeds bij te leren. Elk individu komt naar hier met een persoonlijk verhaal en ik vind het enorm uitdagend om vanuit verschillende invalshoeken aan de slag te gaan. Ik haal voldoening uit het groeiproces dat ik samen met jou kan creëren doorheen de sessies. Een vertrouwenspersoon zijn in jouw zoektocht is waar het voor mij om draait.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Wat mij onderscheidt van anderen is mijn grote portie empathie en mijn betrokkenheid. Met een open houding zet ik mij volledig in om een luisterend oor te zijn en steun te bieden wanneer jij het nodig hebt. 

 

Opleidingen

  • Professionele Bachelor Toegepaste Psychologie (Thomas More Antwerpen)

  • Master in de Klinische Psychologie (UGent)

IMG_3919.JPG

Hi ik  ben Rani!

''Een lekker tasje koffie is voor mij puur genieten! Ik ben dan ook een enorme koffieliefhebber."