De binnenwereld van kinderen is iets wonderlijk dat me al sinds het begin van mijn studie interesseert. Er gebeurt enorm veel tijdens de ontwikkeling van een kind. Dat is niet alleen een hele opgave voor het kind, maar ook voor de ouders/zorgfiguren! Samen gaan we op zoek om de binnen- en buitenwereld van het kind betekenis te geven op een manier die ervoor kan zorgen dat er een goede afstemming kan zijn tussen alle betrokkenen.

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Ik heb van jongs af aan een groot hart voor kinderen. Ze hebben een grootse veerkrachtigheid: hoe vroeger we bepaalde moeilijkheden bespreekbaar kunnen maken, hoe beter we hen kunnen helpen!

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Er gebeurt enorm veel in de binnen- en buitenwereld van een kind, en in die van z’n zorgfiguren. Deze wereld samen ontdekken is een uitdaging die ik graag aanga!

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Ik benader het leven en anderen met een open en warme houding, ook in mijn therapieruimte. Een veilige en warme omgeving is iets wat ik enorm belangrijk vind, voor iedereen! Een plekje waar je je even helemaal kan nestelen en vrijuit kan spreken, dat is wat ik hoop te bieden.

 

Opleidingen

  • Master klinische en gezondheidspsychologie, KU Leuven

IMG_3962.JPG

Hi ik  ben Jana !

"Ik probeer iedereen op een warme en toegankelijke manier te benaderen. Net als eens warme tas chocomelk  hoop ik warmte en veiligheid te bieden waarin er vrijuit gesproken kan worden zonder enig taboe!"