top of page

Ik ben Charlotte. Mijn vrienden en familie beschrijven mij als enthousiast, liefdevol, zorgzaam en spontaan. Ik hou van avontuur en vrijheid.

In mijn vrije tijd ben ik een levensgenieter, ik hou van gezelligheid, lekker eten, de zon, beweging en reizen. Ook ga ik graag wandelen met mijn hond in de natuur en op het strand.

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Beweging in het algemeen is erg belangrijk in het leven. Ook is beweging een belangrijk onderdeel in het leerproces, het heeft een positieve invloed op hersenactiviteiten die belangrijk zijn om te leren. Daarom maak ik mijn therapieën actief, ik breng de kinderen al bewegend dingen bij. Het is vooral super leuk en je krijgt er energie van. Ik wil de kinderen graag meegeven dat leren leuk is en bewegen belangrijk is. Ik ben ook erg geïnteresseerd in het paramedische deel binnen de logopedie. Ik ben gefascineerd door de werking van onze spieren en wat voor effect dit kan hebben op het functioneren van het lichaam. Daarom school ik me onder andere bij in OMFT.

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

De diversiteit van kinderen maakt het werk als logopedist interessant en uitdagend. Ik probeer zonder oordeel en met een open blik naar het kind te kijken. Ik vind het belangrijk hen de veiligheid te geven om zichzelf te mogen zijn en zichzelf te ontplooien, dit op een speelse, actieve, enthousiaste en professionele manier.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Ik ben empathisch, integer en ik heb een groot doorzettingsvermogen. Ik hou van avontuur, ik geniet graag en uitdagingen verrijken mijn leven. Ik neem deze eigenschappen mee in het geven van therapie. Ik vind het belangrijk het kind in zijn geheel te bekijken en al hun schoonheid en kwaliteiten te gebruiken als troef in de therapie.
Om bij te blijven als logopediste en mezelf verder te ontwikkelen, wil ik graag in de toekomst nog verschillende bijscholingen volgen.

Opleidingen

  •  Bachelor logopedie

  • OMFT basiscursus

  • OMFT- traject

  • 4- daagse cursus Brain Gym

  • Cursus voorbereidende vaardigheden

  • Eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen (in februari)

Charlotte Fryns logo

Hi ik  ben Charlotte!

Juwelen laten me elke dag net iets meer stralen!
bottom of page