top of page

Hi ik  ben Charline !

​Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in hoe mensen, denken, voelen en doen. Deze nieuwsgierigheid is er nog steeds! Daarom luister ik ook graag naar de verhalen van anderen.  Zo maakt iedereen zijn eigen ervaringen mee, die een persoon uniek maken. Dit vind ik enorm boeiend aan de mens!

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Ik koos voor Klinische Psychologie omdat ik veel voldoening haal uit het luisteren naar iemand  verhaal en samen stil te staan bij wat er in jou omgaat. Op deze manier kunnen we samen op zoek gaan naar wat jij nodig hebt. 

Kinderen (vanaf 12 jaar), jongeren en volwassenen kunnen bij mij terecht rond thema’s als zelfvertrouwen en assertiviteit, identiteits- en levensvragen, negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen, depressieve en/ of angstgevoelens, stress en piekeren.

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Therapie kan een enorme zoektocht zijn. Aan de hand van jou hulpvraag gaan we op zoek naar een behandelwijze die bij jou past!

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

De stap naar een psycholoog zetten is voor velen niet eenvoudig. Daarom vind ik het belangrijk om een veilige omgeving te kunnen creëren voor jou. Ik zal altijd met veel interesse en zonder oordeel naar jouw verhaal luisteren!

IMG_4078_edited.jpg
“‘Van jongs af aan kon je me vinden op de atletiekpiste, ook nu is lopen voor mij de ideale manier om te ontspannen!’”.

Opleidingen

  • Master in de Klinische Psychologie (Universiteit Gent)

bottom of page