top of page

Als logopediste is het mogelijk om voor cliënten het verschil te maken. Dat maakt deze job ook zo leuk. Ik heb een groot hart voor kinderen. Hen helpen om de beste versie van zichzelf te worden, is een uitdaging die ik graag aanga. 

 

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Elk kind en elke persoon wil graag gehoord en begrepen worden. Taal is de manier om aan de buitenwereld te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Kinderen die het hier moeilijk mee hebben ondersteunen, is wat ik het liefste doe. Ik hou van de individuele en persoonlijke aanpak die hiervoor nodig is. Zo krijgt elke cliënt therapie op zijn of haar maat. 

 

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

De grote persoonlijke verschillen tussen alle cliënten zorgen ervoor dat je elke keer opnieuw samen op zoektocht kan gaan naar de beste aanpak. Wat voor de ene persoon werkt, werkt niet voor de andere. Samenwerking is hierbij heel belangrijk, en het is een uitdaging om samen op zoek te gaan naar wat werkt. Deze samenwerking is enorm belangrijk. 

 

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Mijn aanpak pas ik steeds heel persoonlijk aan. Dankzij mijn empathie en aanvoelen probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt. Zo creëer ik een veilige omgeving om te kunnen leren. 

Jana De Ceulaer logo

Opleidingen

  • Bachelor logopedie en audiologie 

  • Studiedag selectief mutisme

  • Studiedag eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen 

Hi ik  ben Jana !

“Als je me zoekt, ben ik altijd wel ergens aan het tekenen”
bottom of page