Hi ik  ben Evelien !

Gepassioneerd door sport en gezondheid, zo kan ik mijzelf het beste omschrijven. De stap naar kinesitherapeut was dan ook snel gemaakt. Graag werk ik met jou samen om naar je lichaam te luisteren én het te leren begrijpen. Ik geef je de tools die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je steeds klachtenvrij kan blijven.

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Naast algemene kinesitherapie en sport, heb ik ook mijn interuniversitaire cursus voltooid als bekkenbodemtherapeut. Ik ben dan ook enorm gepassioneerd door alles omtrent vrouwelijke gezondheid (denk: pre-postnatale begeleiding, bekkenbodemproblematiek, zwangerschapsklachten, etc.). Graag combineer ik beiden in de praktijk, de afwisseling zorgt ervoor dat ik scherp kan blijven als therapeut.  

Ook staat er nog een verdere verdieping in de manuele therapie op het programma. 

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Patiënten begeleiden in verschillende fases van hun leven. Zowel mannen als vrouwen, jong of oud, iedereen heeft wel eens begeleiding nodig bij lichamelijke gezondheidsproblemen. De aanpak is dan ook steeds verschillend en gebeurt zeker niet alleen. 

Ik vind het dan ook uitdagend om steeds “out of the box” te denken als therapeut, om op zoek te gaan naar een therapie die op jouw lijf staat geschreven! 

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Ik ben zelf iemand die steeds zijn fysieke grenzen probeert te verleggen, waardoor ik mijzelf dan ook al een aantal keer ben tegengekomen. Het heeft me ook geleerd om zélf ook naar mijn lichaam te luisteren. Zo probeer ik jou ook steeds beter te begrijpen! 

Jou aanmoedigen naar een gezonde levensstijl en een gezond lichaam, doe ik met mijn goede dosis humor en enthousiasme. 

Opleidingen

  • Kinesiotaping 

  • Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie: musculoskeletale aandoeningen en sport 

  • Interuniversitaire postgraduaat pelvische reëducatie en perinatale kinesitherapie 

  • Dry needling 

Evelien Van Hees kinesit
Als ik niet aan het sporten ben, kan je me steeds terugvinden in een koffiebar met een goed boek.”