top of page

Hi ik  ben Stijn !

 Sport en beweging heeft altijd al een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Door zelf reeds enkele sportblessures te hebben opgelopen is mijn interesse in kinesitherapie en revalidatie ontstaan. Deze combinatie maakte het voor mij dus evident om ook kinesitherapeut te worden. In mijn vrije tijd kan je mij terugvinden op een voetbalveld, op mijn ski’s/snowboard of op avontuur in de wijde wereld.

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

Zelf mensen kunnen begeleiden en afhelpen van hun klachten vind ik enorm boeiend en geeft mij zeer veel voldoening. Ik probeer telkens uw klachten te plaatsen in het totaal plaatje. Op deze manier focus ik niet alleen op een symptomatische behandeling, maar probeer ik ook de onderliggende oorzaken aan te pakken. Als paramedicus is het essentieel om up-to-date te blijven met de huidige ontwikkelingen binnen de kinesitherapie. Daarom blijf ik mij voortdurend bijscholen binnen de manuele therapie en sportrevalidatie.

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Elk lichaam is uniek. Daardoor is ook elke klacht of blessure anders. Ik ga altijd opzoek naar hoe uw klachten juist zijn ontstaan of waarom u deze vervelende blessure hebt opgelopen. Op basis hiervan starten we een behandeling op maat van uw lichaam en uw doelstellingen. Dit maakt deze job erg gevarieerd en zorgt regelmatig voor nieuwe uitdagingen.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Ik vind het belangrijk om u een actieve rol te geven in uw behandeling zodat u terug de controle krijgt over uw eigen lichaam en niet afhankelijk blijft van uw klachten. Dit in een gemoedelijke sfeer waar er ruimte is voor eigen inbreng om zo tot een optimale samenwerking te komen.

Opleidingen

  • Master in de musculoskeletale kinesitherapie (Universiteit Antwerpen)

  • Dry Needling (FICO)

  • Manuele therapie i.o. (International Academy for Osteopathy)

IMG_4079.JPG
bottom of page