Als animator heb ik altijd een grote passie gehad voor kinderen. De liefde die je er van terugkrijgt is enorm! Deze passie en mijn drijfveer om anderen te helpen hebben geleid tot mijn Bachelor in de Logopedie. Mensen zien vooruitgaan en zien openbloeien is een prachtig deel van onze job!

WAAROM DEZE SPECIALISATIE?

In de nabije toekomst staat er een opleiding over stotteren op de planning. Ik word heel erg aangetrokken door dit onderwerp omdat het zich ook op psychologisch vlak afspeelt. De stotterbehandeling is er geen met een handleiding, en dat vind ik net interessant. 

WAT VIND IK UITDAGEND AAN MIJN JOB?

Het meest uitdagende aan mijn job vind ik: samen met de cliënt werken aan zijn of haar doel en ervoor zorgen dat we hier stap voor stap geraken.Daarnaast is de mogelijkheid om te blijven leren en groeien ook een must! Stilstaan is namelijk achteruit gaan, en ik ga graag vooruit.

WAT ONDERSCHEIDT JOU VAN ANDEREN?

Mijn doorzettingsvermogen is een eigenschap die mezelf en anderen al door veel obstakels heen heeft geholpen. Lukt iets niet, geef ik niet op en probeer ik het eventueel op een andere manier. Daarnaast tracht ik met mijn enthousiasme en oprechtheid zowel kindjes als volwassenen zich thuis te laten voelen tijdens de therapieën!

IMG_0127.heic

Opleidingen

  • Bachelor logopedie en audiologie 

  • BanaBa Zorgverbreding en Remediërend Leren

  • Studiedag Multilingual Awareness and Multilingual Practices

  • Summer School - Een week vol boeiende lessen en workshops over Logopedie in Taiwan.

  • 2021-2022: European Clinical Specialization in Fluency Disorders

Hi ik  ben Alice !